Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, februari 04, 2008

Hall of fame

Nu är ramarna klara och upphängda. Först kommer en bild på hur det såg ut innan:
Och såhär ser det ut nu. På översta raden ska det komma en till stor ram, men jag hade ju köpt för få. Sen har jag några till autografer som måste ramas in. De ska jag också lasera och hänga upp, men nu är den "färdig" för den här gången.
Idag fick jag också mitt andra nummer av "Leo och Majken" en tidning för de minsta barnen. Och deras föräldrar förstås. Den innehåller lite olika ramsor och lekar och recept m.m. En liten, gullig tidning. Och det här numret är speciellt gulligt! För min bästa vän har illustrerat i den! Jag lägger inte ut det här, för hon får göra det på sin blogg, om hon vill. Men det är samma vän som målat alla mina grattis kort! Jag tycker att det är så kul att hon får något publicerat! Hon är så duktig! Jag har färgkopierat de sidorna och ska sätta upp som tavlor ovanför Jacks spjälsäng. Då får ni nog se ett foto på de. Jag har ju jättemånga ramar över! Men ingen passade till den storleken. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av alla ramar. Hör av er om ni vill ha guldfärgade eller mörkbruna ramar i storleken 13*18. För annars slänger jag nog de. Någon kanske jag använder själv, men det är över 20 stycken och det är lite mycket.....

Inga kommentarer: