Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, februari 11, 2008

Besök

Den här nappflaskan fick Jack av Anki och Micke när de var här i fredags. Anki visade tröjan hon håller på att sticka till honom. Hon har bara ärmarna kvar. Den är ljusblå med en vit rand. Sen sa hon att hon skulle sy två fleece-spöken till honom också. Det är roligt tycker jag, eftersom jag varken kan sy, sticka eller virka.

Ankan kom och hälsade på oss igår. Då tog hon med den här fina bodyn till Jack. Hon stannade även på middag. Det var kul, för vi har inte träffat henne på så länge. Hon har varit sjuk och ville inte komma hit och smitta Jack. Det var ju snällt av henne. Men det var som sagt var kul att se henne nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, det var så roligt att få se lilla Jack. Han är så otroligt söt!

Kram Ankan