Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, januari 15, 2008

Tråkigt väder!

Jack sitter och sover i sin bilbarnstol, enda stället han kan sova ensam på. Zorro ligger och sover i soffan, och jag sitter framför datorn med en kopp kaffe. Idag funderar jag på att åka till vällingby med Jack. Jag har presentkort på H&M och alltför några långärmade tröjor i garderoben.

Först ska jag bara springa in i duschen, innan Jack vaknar. Han börjar redan gnälla där han ligger nu, så jag får nog bära in hans bilbarnstol i badrummet, så jag hör och ser honom medans jag duschar.

Igår åkte mamma och pappa till Thailand. De kommer hem igen den 29:e och mamma börjar jobba dagen efter. Så jag tror att vi får hålla första helgen i februari öppen för de. De kommer att sakna sitt barnbarn och han kommer att vara över en månad gammal nästa gång de ser honom.

Idag är det tulpanens dag. Jag sa det till Johnny igår. Han svarade: "Jag håller inte reda på sånt, för jag brukar inte få blommor såna dagar." Så jag funderar också på att köpa en bukett tulpaner till honom, sätta i en vas på bordet med ett kort från mig och jack.
Snart är det alla hjärtans dag också....Vet inte hur jag ska fira den med johnny. Kanske bjuda honom på en tidig middag någonstans ute, eftersom jack (peppar peppar) verkar kunna hålla sig lugn i sin vagn.

Inga kommentarer: