Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, januari 23, 2008

Sömn!

Inatt har Jack sovit mellan kl 21.30 och 01.30 ca och 3.15-4.00 ca i sin spjälsäng, själv. Han har också sovit i vår säng mellan amningarna. Han sover nu i sin spjälsäng. Jag la dit honom för 15 minuter sedan, när jag gick upp för att sätta på kaffe och sätta mig framför datorn.

Igår diskuterade jag och johnny lite om Jacks dop. Vi har gjort en gästlista och bestämt att vi ska ha dopet hemma hos oss, tror vi. Det är lite av en tradition i vår familj att ha dop hemma. Jag och brorsan är döpta hemma hos mormor och morfar i deras vardagsrum. Vi och mamma och hennes systrar är döpta i en rosa kristallskål, som Jack också ska bli döpt ur. Den finns hos mamma och pappa. Sen efteråt ska vi bara ha nåt enkelt, som smörgåstårta och tårta eller nåt sånt. Vi ska inte ha middag. Har ni några förslag på idéer som ger inspiration till ett dop? Skriv gärna på kommentarer.

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

Här är en blogg som du kanske tycker är lite skoj, handlar om en illustratör som blivit mamma...
http://www.jojofalk.se/blog/