Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, januari 24, 2008

Promenad-dag

Provfilmingen gick väl ganska bra. Jag fick ett manus (jippie) men det var lite improvisation också. Jag provfilmade som väninna och som barnmorska. Hon kommer att höra av sig i helgen om det blir nåt.

Efterråt gick jag från värtahamnen till ropsten. Därifrån åkte jag buss 2 stationer, till stadion. Därifrån gick jag till T-centralen. Så nu har jag riktigt ont i höfterna. (Foglossningarna har inte riktigt blivit bra än...)

Johnny har satt på kaffe och så ska vi äta semlor, som jag köpte! Gott!!!!

Inga kommentarer: