Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, januari 29, 2008

Lite vår i huset

Nu har vi varit hemma ett tag. Inger, min väninna, gav Jack en ny mössa och en till fleecepläd. Visst är de fina?Sen köpte jag även ljuslyktan som skulle sitta i köksfönstret, men vi hängde den i vardagsrummet istället. Jag köpte tre lite våriga ljus till ljusfatet. Jag blev ganska nöjd med min och Jacks shoppingrunda.

Sen kunde jag inte motstå denhär snygga tändsticksasken.


Jag hämtade också ut mitt paket från Mollys Hus, som kom igår. Vad det innehöll, får ni se imorgon. Nu ska jag "slava" i köket. Vi ska äta hemgjorda hamburgare....gott.

Inga kommentarer: